WELKOM OP ONZE WEBSITE!

Wij importeren de Fiat 500e van de VS naar Europa omdat deze leuke elektrische en zeer milieuvriendelijke auto niet is te verkrijgen in Nederland of Europa. Sterker nog, de 500e wordt enkel in de VS en enkel in één Amerikaanse staat aangeboden: Californië. Dat wordt gedaan om aan de wetgeving van de California Air Resources Board (CARB) te voldoen, die stellen dat fabrikanten een X aantal EV’s moeten verkopen in de staat, om auto’s met verbrandingsmotoren te compenseren. Zonder deze regeling had de elektrische Fiat waarschijnlijk niet bestaan.

Dat de auto’s niet in Nederland verkrijgbaar waren is best jammer want het is een van de meest geschikte modellen om elektrisch in te rijden.

Vanwege de grote vraag vanuit Nederland importeren wij nu deze leuke auto’s vanuit Amerika naar Kortenhoef, waar ons bedrijf gevestigd is.

We gaan daar echt op zoek naar de mooie, jonge en schadevrije auto’s.

Er komt bij het importeren van auto’s uit het buitenland nogal wat papierwerk en kosten kijken, maar daar heb jij als klant geen last van. Alle auto’s in onze garage hebben al een Nederlands kenteken.

Als je bij ons een auto koopt rij je er, na het overschrijven op naam, zó mee weg!

500e Fiat Center-logo

Alle rechten voorbehouden 500e Fiat Center -2024 -