Onderhoud van de Fiat500e

Over het onderhoud van een Fiat 500e kunnen we kort zijn; Een 100% elektrische auto heeft veel minder onderhoud nodig dan een benzine of diesel auto.

Een elektrische auto heeft namelijk minder bewegende en dus slijtage gevoelige onderdelen.

 Immers, er is geen uitlaat, remmen slijten nauwelijks omdat je remt door het pedaal los te laten, oliefilters, bougies en dat soort zaken zijn ook niet aanwezig. 

Een elektrische auto moet natuurlijk wel na het 4e levensjaar APK gekeurd worden. Vervolgens bij 6 en 8 jaar. Daarna moet de auto elk jaar gekeurd worden. Deze keuring richt zich voornamelijk op chassis, remmen, banden en ruitenwissers.

Voor de Fiat 500e is het advies om met 50.000 km een volledige inspectie te laten uitvoeren, maar een onderhoudsbeurt tussendoor is niet noodzakelijk. De grote- en kleine beurt kunnen vervallen.

Dit scheelt flink in de kosten.

Toch een storing of een schade aan uw FIAT 500e?

Maak dan kennis met onze uitgebreide reparatie service

Snel weer opgelost:

Wij bieden de volgende service

Telefonische support

Heeft u een vraag of een probleem waar u niet uitkomt. Vaak bent u met een eenvoudig advies al geholpen.

Eigen werkplaats

Voor wat ingewikkelder problemen of schade verlenen wij een uitgebreide reparatie service in onze eigen werkplaats. Maak een afspraak en wij lossen het voor u op.

Onderdelen service

Indien u onderdelen nodig heeft voor uw Fiat 500e bijv. een oplaadkabel, stekker of technische onderdelen speciaal voor de Fiat 500e dan hoeft u maar te bellen en binnen enkele dagen zorgen wij dat u het in huis heeft.

500e Fiat Center-logo

Alle rechten voorbehouden 500e Fiat Center -2024 -