De 100% elektrische Fiat 500e is de leukste en meest betaalbare elektrische auto in zijn klasse.

100% elektrische FIAT 500e NIEUW MODEL al vanaf €29.950

Vraag nu een proefrit aan!

Belastingvoordelen en subsidies

opladen kan al in

25 min

gem. afstand met volle accu

actieradius
360 km

gem. afstand in de stad

actieradius
400 km

gem. afstand op de snelweg

actieradius
270 km

De buitenkant

EEN NIEUW EN OPGEFRIST LIJNENSPEL VOOR DE NIEUWE FIAT 500E

Ontdek de exterieurdetails van de nieuwe FIAT 500 elektrisch: panoramisch zonnedak (optioneel), volledige led-verlichting, 17″ lichtmetalen velgen (optie) en meer.

De opnieuw ontworpen elektrische deurkruk met een e-latch-systeem is gestroomlijnder en eenvoudiger te gebruiken dan die van elke andere 500. Druk gewoon op de zachte knop aan de binnenkant om de auto te ontgrendelen.

De led-richtingaanwijzers zijn een eerbetoon aan het historische Fiat 500-ontwerp uit 1957.

De volledige LED-verlichting met ‘Infinity’-signatuur geeft een duidelijker perspectief op de weg, met een vernieuwde maar altijd herkenbare 500-look.

DE Binnenkant

Een koninklijke cockpit

Comfort. Stijl. Luxe. Wat wil je nog meer van een interieur?

Aangepaste binnenruimte

Om een ​​ruimere en comfortabelere ruimte te creëren, is de centrale tunnel verwijderd.

 SOFT TOUCH STOELEN MET FIAT MONOGRAM

Premium interieur met Fiat-monogram soft-touch stoelen, zeer verstelbaar met 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel.

10,25” INFOTAINMENTSYSTEEM MET NAVIGATIE

Luister naar muziek, navigeer en sluit uw apparaten aan. Smartphone-achtige interface op een 10,25-inch touchscreen, snelle Bluetooth-verbinding, compatibel met draadloze projectiesystemen: de ultieme infotainment-ervaring.

technologie

Slim elektrisch rijden

In de FIAT 500e komen vele mooie vernieuwingen bij elkaar. Met een overvloed aan geavanceerde technologie, heeft deze slimme wagen heeft alles wat je nodig hebt en nog veel meer!

Gemaakt voor de stad

De autonomie van het bereik dekt uw dagelijkse woon-werkverkeer in de stad: reis naar het werk, stop bij de sportschool en ga weer naar huis binnen een bereik van maximaal 394 mijl, tot 477 mijl met stadsfiets* wanneer puur voor stadsverkeer gebruikt.

Sherpa mode

Activeer ‘Sherpa-modus’ om energie te besparen en tegelijkertijd de parameters van uw auto te optimaliseren, inclusief mobiele oplader en airconditioning, of snelheid en acceleratie te beperken.

Snelladen

De nieuwe 500 met een snellaadvermogen van 85 kW, met een oplaadtijd van maximaal 48 km na 5 minuten opladen en een batterijlading tot 80% in 35 minuten**.

Rij met één pedaal

De nieuwe 500e is een van de eerste elektrische auto’s die een nieuwe rijervaring biedt door het rechterpedaal te gebruiken, zowel om te accelereren als te vertragen. Elke keer dat de bestuurder de rechtervoet van het pedaal haalt, vertraagt ​​de auto, zet de kinetische energie vervolgens om en herstelt deze om elektrische energie op te wekken en de batterij op te laden.

PRESTATIE

Geniet van de efficiency van deze auto